Etsi
  • Tommi Kanon

Kiitos äänestäjille luottamuksesta!

Lähes kuukausi sitten käytiin kuntavaalit 2021 (su 13.6.). Sain odotettua vähemmän ääniä, mutta silti mehevän tuloksen ottaen huomioon ikäni ja sen, että olin ensikertalaisena mukana vaaleissa. Kiitos jokaiselle 103 äänestäjälle, joka päätti antaa luottamuksen minulle äänensä muodossa!! Kyseisellä tuloksella minusta tuli juuri ja juuri 5. varavaltuutettu.


Porvoon Kokoomus julkaisi taannoin ehdotuksensa luottamuspaikkojen täyttämiseksi. Minua ehdotetaan suomenkielisen koulutusjaoston jäseneksi sekä sivistyslautakunnan varajäseneksi. Vaikka olisin halunnut kovasti kaupunkikehityslautakuntaan päättämään tulevaisuuden tärkeistä kaavahankkeista, olen silti tyytyväinen näihin paikkoihin, jota minulle tarjotaan. Olen kiitollinen, kun minuun luotetaan ja tarjotaan vaikuttamismahdollisuuksia myös varavaltuutettuna.


"Kyseisellä tuloksella minusta tuli juuri ja juuri 5. varavaltuutettu."

Lukio-opiskelijana sekä kontakteillani kykenen tarjoamaan laaja-alaista näkökulmaa laadukkaan porvoolaisen koulutuksen ylläpitoon ja sen parantamiseen. Sivistyspuoli, täältä tulee sivistysporvari!

Näillä sanoin ryhdyn elokuussa hommiin niin taustavaikuttajana kuin sivistyspuolella kokouspöydissä!


Hyvää loppukesää jokaiselle!


Ystävällisin terveisin,

Kanon Tommi

9 katselukertaa0 kommenttia