Etsi
  • Tommi Kanon

Avoin kirje ehdokkaille

Päivitetty: maalis 4

Arvoisat kuntavaaliehdokkaat.


Kuten tiedämme, kuntavaalit käydään huhtikuussa 2021. Seuraavat vaalit mitä kummallisimmissa yhteiskunnallisissa oloissa osoittavat, kuinka paljon politiikan rakenteita sekä vaalitapaa pitää uudistaa. Meillä jokaisella ehdokkaalla on vastuu rakentaa avointa ja tervettä toimintatapaa, jossa suhmuroinnille eikä yksinhuutelulle jää tilaa.


Digitaalisuus ja yhteistyökykyisyys ovat tärkeässä asemassa nyt ja tulevaisuudessa. Haastan jokaista ehdokasta pohtimaan, kuinka voimme pilkkiä ääniä unohtamatta yhteistyön, koronarajoituksien ja lainsäädännön merkitystä. Konkreettisena tekonaon esimerkiksi järjestää yhteinen kampanjatilaisuus yli puoluerajojen. Se viestittää niin äänestäjille kuin ehdokkaille itselle, kuinka yhteistyön merkitys on tärkeää.


Porvoolle, isänmaalle ja maailmalle on parhainta, mikäli päätöksentekijöihin saadaan innovatiivisia päättäjiä, eikä kabinettisopimuksilla varustettuja jääräpäitä, jotka ovat kaiken lisäksi vielä susilaumansa mölisijöitä. Äänestäjät toki loppupelissä päättävät, mihin suuntaan asioita viedään.


Näillä sanoin toivotan jokaiselle lukijalle valoisan riemukasta

ja yhteisöllistä uutta vuotta 2021!


Ystävällisin terveisin,

Tommi Kanon

11 katselukertaa0 kommenttia